Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλέτα (9)

ΠΟΛ 1191/2018

Θέμα: «Θέση ή μη οχήματος σε αναγκαστική ακινησία λόγω αφαίρεσης των στοιχείων κυκλοφορίας από την Τροχαία ανασφάλιστου οχήματος σύμφωνα με τις διατάξεις του πδ 237/1986 όπως ισχύει»

Κατόπιν γραπτών και προφορικών ερωτημάτων προς την Υπηρεσία μας αναφορικά με το εάν, οχήματα που καταλαμβάνονται ως ανασφάλιστα, δύνανται εφεξής να τίθενται σε αναγκαστική ακινησία, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Η X-ADV είναι ένας νέος τύπος μοτοσυκλέτας, που συνεχίζει τη μακρά παράδοση της Honda στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων και προϊόντων που αναβαθμίζουν το lifestyle των πελατών. Συνδυάζει ένα σκληροτράχηλο στυλ SUV, με off-road γοητεία και προηγμένο εξοπλισμό, χάρη στο στιβαρό πλαίσιο, το ανεστραμμένο πιρούνι με τη μεγάλη διαδρομή, τις ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων και ένα ροπάτο, δικύλινδρο κινητήρα 745cc που συνδυάζεται με Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη - Dual Clutch Transmission. 

Περισσότερα σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να δείτε στον Ζεμπίλα Ιωάννη, επίσημο αντιπρόσωπο της HONDA στη Μεσσηνία

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 00:13

2017 Τoyota Eλλάς: Στην κορυφή και πάλι

Η Τoyota, τη χρονιά 2016, βρέθηκε και πάλι στην πρώτη θέση της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου με συνολικές ταξινομήσεις 10.439 αυτοκινήτων.

Αναλυτικότερα, η ιαπωνική μάρκα αναδείχθηκε στη κορυφή των επιβατικών με 9.496 ταξινομήσεις, όγκος που αντιστοιχεί στο 12 % της αγοράς και με  943 ταξινομήσεις επαγγελματικών ή ποσοστό 16,8%.

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 18:15

Το νέο Citroen C3

Το νέο Citroen C3 είναι το δεύτερο μοντέλο της γαλλικής μάρκας που ενστερνίζεται τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, όπως αυτή αποτυπώθηκε πρωτίστως στο C4 Cactus. Σχεδιαστική φιλοσοφία η οποία εκφράζεται κυρίως από τα λεπτά φωτιστικά σώματα εμπρός και τα Airbumps στο πλάι. Φυσικά δεν περνά απαρατήρητη και η άβαφη επιφάνεια χαμηλά, περιμετρικά του αμαξώματος.

 

 

 Μια μεγάλη έκθεση που συντάχθηκε από τέσσερις εμπειρογνώμονες ασφαλείας από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμινχαμ της Μ. Βρετανίας και την Γερμανική εταιρεία ασφαλείας Kasper & Oswald απέδειξαν ότι τα αυτοκίνητα της Volkswagen είναι ευάλωτα στο hacking χρησιμοποιώντας απλώς ένα άρθρωμα RF των €35. Tα περισσότερα οχήματα που έχει πουλήσει η Volkswagen από το 1995 βρίσκονται σε κίνδυνο και ισοδυναμούν με πάνω από 100 εκατομμύρια οχήματα. Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι χάκερς έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα σήματα από το τηλεχειριστήριο του κλειδιού, χρησιμοποιώντας μια προηγμένη ασύρματη συσκευή.

 

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 00:28

Ανακαλούνται αυτοκίνητα Nissan Note

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων NISSAN μοντέλο NOTE (E11) εκτελεί η εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.,επίσημη αντιπρόσωπος της ΝΙSSAN στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε η γενική γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση στην Ελληνική αγορά, αφορά 4.800 οχήματα, παραγωγής από 30/08/2005 έως 31/12/2011. Κατά τον έλεγχο αερόσακων που επιστρέφονται από την αγορά, η NISSAN διαπίστωσε αλλοίωση της πυκνότητας του προωθητικού αερίου μέσα σε ορισμένους αναφλεκτήρες Takata τύπου SDI ('Ακαπνος Αναφλεκτήρας Οδηγού), που παρήχθησαν μεταξύ του 2005 και του 2010.CRF1000L Africa Twin1

Νέο προωθητικό βίντεο από την ταινία του James Bond "Spectre" με το νέο επιβλητικό αυτοκίνητο Aston Martin DB10

AstonMartinJamesBond007 2015

Εκτός από τον Ντάνιελ Κρεγκ, στη νέα ταινία με θέμα τον James Bond που τιτλοφορείται Spectre, θα πρωταγωνιστεί και η Aston Martin DB10.

Τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει η προβολή της νέας, 24ης συνέχειας των ταινιών με θέμα το θρυλικό James Bond ή πράκτορα 007 και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και την… Aston Martin DB10.

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 00:19

Νέα Africa Twin από την Honda

Africa Twin2015s

Η Honda ανακοίνωσε περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για τη νέα CRF1000L Africa Twin, που αναμένεται στις Ευρωπαϊκές εκθέσεις της στα τέλη του 2015. Όπως οι ξακουστοί προκάτοχοί της, η CRF1000L Africa Twin είναι άριστα εξοπλισμένη για περιπέτεια με ένα ισχυρό κινητήρα και δυναμικό πλαίσιο έτοιμη να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις δρόμου και εκτός δρόμου.

ΕΛΣΤΑΤ: Πτώση 5,3% στις πωλήσεις νέων ΙΧ, αύξηση 88,7% στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα

Η εικόνα της αγοράς αυτοκινήτου τον πρώτο μήνα της χρονιάς δείχνει αναμεικτή τάση, καθώς σημειώθηκε μείωση στις ταξινομήσεις των καινούργιων ΙΧ και σημαντική αύξηση στις ταξινομήσεις των εισαγόμενων μεταχειρισμένων.