Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 17:10

Τέλος Ιουλίου η διάθεση των windows 10

Ήταν γνωστό ότι η Microsoft θα κυκλοφορούσε τα windows 10 κατα την περίοδο του καλοκαιριού αλλά το πότε ακριβώς δεν ήταν γνωστό. Αν και η Microsoft δεν το επιβεβαίωσε, φαίνεται πως η διάθεση των Windows 10 θα διατεθεί τέλη Ιουλίου. Η σχετική πληροφορία δεν δόθηκε από την Microsoft, αλλά από την διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας AMD, Lisa Su.

«Με το λανσάρισμα των Windows 10 στο τέλος του Ιουλίου, παρακολουθούμε τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει αυτό σε μια περίοδο επιστροφής στο σχολείο και αναμένουμε ότι θα μπορούσε προκύψει μια καθυστέρηση στην κανονική αύξηση των αποθεμάτων κατά την ‘back-to-school’ εποχή» είπε η ίδια απαντώντας σε μια ερώτηση ενός αναλυτή.

Η Microsoft θα διαθέσει τα Windows 10 το ερχόμενο καλοκαίρι σε 190 χώρες και σε 111 διαφορετικές γλώσσες. Το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας θα έχει αρκετά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις σε σχέση με τα Windows 8.1 νέο browser, νέο start menu, τα modern apps “τρέχουν” σε παραθυριακή μορφή και όχι full screen, Cortana κ.α.

Τέλη Απριλίου είναι το συνέδριο της Microsoft για τους προγραμματιστές όποτε εκεί θα περιμένουμε περισσότερα νέα.