Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015 23:05

Ο Φεργκιουσον αποκαλύπτει για ποίο λόγο σταμάτησε

Fergison ManchesterSity 200x140Μετά από 26 χρόνιας παρουσίας στο "τιμόνι" των "κόκκινων διαβόλων" και τα 38 τρόπαια που κατάκτησε μαζί τους, το καλοκαίρι του 2013 αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο ίδιος όπως αποκάλυψε ήθελε να συνεχίσει κι άλλο στο τιμόνι της ομάδας του Old Trafford.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Telegraph ο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία του βρεταννικού ποδοσφαίρου παραδέχτηκε πως επιθυμούσε να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη νέα σεζόν μετά το καλοκαίρι του 2013. Με το θάνατο όμως της αδερφής της γυναίκας του τον Οκτώβριου του περασμένου χρόνου τον έκανε να αλλάξει γνώμη.

FergisonANDwife ManchesterSity

«Σίγουρα θα συνέχιζα. Ένα βράδυ είδα την σύζυγό μου Κάθι να βλέπει τηλεόραση και να κοιτάζει στο ταβάνι. Ήξερα ότι ήταν απομονωμένη. Το ξέρετε πως εκείνη και η Μπρίτζετ ήταν δίδυμες. Όταν της είπα πως αυτή τη φορά επρόκειτο να αποσυρθώ (σ.σ. είχε την ίδια σκέψη και το 2002 όμως τότε η γυναίκα του Κάθι τον είχε μεταπείσει) δεν έφερε αντίρρηση. Ήξερα ότι ήθελε από μένα να το κάνω», τόνισε χαρακτηριστικά ο θρυλικός Σκωτσέζος τεχνικός.